shutterstock_156860609.jpg

Om Funktionell Musik

 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 
 
Music can change the world because it can change people.
— Bono
 

Det enda sättet att märkas

Idag utsätts en genomsnittlig person som rör sig i samhället för över 3000 annonser dagligen. I den miljön lönar det sig inte att ropa ännu högre. Det enda sättet att göra skillnad är att erbjuda kunderna en multisensorisk upplevelse som fastnar i minnet. 

För att kunna erbjuda lösningar som passar olika verksamheter arbetar vi med en rad tekniker och tjänster:

  • designad musik
  • tekniska lösningar
  • digital signage
  • doftdesign 

Grunden för alla våra lösningar är kund- och behovsanalys. Det gör att vi kan skapa engagerande upplevelser som personifierar och stärker varumärket, skapar varaktiga kontakter samt främjar kundlojaliteten. 

Rötter i 60-talet

Sedan 1967 har vi, med musik som verktyg, skapat oförglömliga upplevelser av varumärken för kommersiella miljöer. Vi var först med att erbjuda en tjänst för licensierad och utvald bakgrundsmusik. Sedan dess har vi utvecklats och erbjuder nu ett komplett utbud av integrerade lösningar för de flesta branscher som behöver förstärka sina miljöer. Det kan vara i butiker, offentliga miljöer, hotell, restauranger och andra ställen där människor vistas.

De flesta branscher

Vi verkar i flera olika branscher. Se gärna vår referenslista. Vi är övertygade om att du känner till flera kända varumärken där, som vi har hjälpt till en bättre kundupplevelse.  

Ta kontakt med en av våra specialister så berättar vi mer.