Loose_cabling.jpg

Teknik

 
 
 
The art challenges the technology, and the technology inspires the art
— John Lasseter
 

Teknik för ljud- bild- och videoinstallation

Vi designar och installerar professionella ljud- bild- och videosystem, för alla typer av lokaler. Vi tar hand om allt från idé till löpande underhåll. Funktionell Musik har all den kompetens och utrustning som behövs för att leverera helt integrerade ljud- och bildinstallationer.

Design efter dina förutsättningar och krav

Våra tekniker designar ett system som anpassas efter din budget, dina operativa och estetiska krav. Det omfattar akustik och CAD-modellering för att säkerställa optimal ljudtäckning, förstärkning och akustik. En särskild projektledare har ett nära samarbete med dig genom hela installationsprocessen för att säkerställa ett smidigt och effektivt resultat.

Installation och utbildning

Förutom professionell installation av certifierade tekniker, erbjuder vi omfattande system för utbildning för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av din investering.

 

Vår erfarenhet

Med mer en 40 års erfarenhet och kontinuerlig utbildning av våra tekniker säkerställer vi att hela kedjan från projektering till service uppfyller kundens förväntningar och branschstandard. 

Garanti

Funktionell Musik erbjuder förlängd garanti och förebyggande underhållsavtal för att förlänga livslängden på ditt system, säkerställa kvalitet och driftsäkerhet samt att minska framtida servicebehov.

Ta kontakt med en av våra specialister så berättar vi mer.