hottt.JPG

Hotell & Restaurang

 
 
 
People make music to get a reaction. Music is communication.
— Yoko Ono
 
 
 
shutterstock_144487546.jpg
 

Känsla av komfort och exklusivitet

Det är med en speciell känsla man befinner sig som gäst på ett hotell eller en restaurang. Det är då viktigt att atmosfären och miljön förmedlar och förstärker upplevelsen av komfort och exklusivitet.

Musikdesign för trivsel och positiv upplevelse av miljön

Genom att tala till alla sinnen skapar du en positiv upplevelse och en erfarenhet som kommer att få gästerna att vilja komma åter gång på gång. Det är faktiskt så att musiken är minst lika viktig för upplevelsen av en miljö som inredning och belysning. Studier har visat att grupper som träffas i hotellobbyer, barer och restauranger för att äta och umgås föredrar att göra det med musik. Musiken bidrar aktivt till stämningen och trivseln. Musik är ett sätt att umgås.

Aktiv musikdesign 

Vi designar ert musikkoncept efter er målgrupp, önskemål och förutsättningar samt efter veckans och dygnets svängningar. Musiksystemet kan administrera 8 olika avdelningar från en och samma spelare vilket medger olika musikmiljöer i t.ex spa, gym, bar, lobby osv. Även volymjusteringar kan schemaläggas individuellt för en optimal musikmiljö. Detta för att gästerna ska få en maximalt positiv upplevelse av er miljö och era tjänster. 

Lämna allt det praktiska åt oss:

  • val av musik, genre, låtar och rätt mixning
  • leverans och installation av teknisk utrustning
  • nödvändiga uppdateringar av programvara och utrustning
  • licenshantering, bevakning av rättigheter och kontakter med licensgivarna

Kort sagt tar vi hand om den dagliga skötseln för att allt ska flyta problemfritt.

Ta kontakt med en av våra specialister så berättar vi mer.