Offentliga rum

 
 
 
I try to use my music to move these people to act.
— Jimi Hendrix
 
 
 
 
 
 
 
 

Att känna sig bekväm

Det är inte alltid lätt att känna sig bekväm i stora allmänna utrymmen. Det kan vara i stora vänthallar, garage eller i gångvägar mellan dessa, där det är stressigt och kanske lite svårt att hitta rätt. Det kan vara i köpcentra mellan butiker eller på konferensanläggningar. Det kan också vara i den besvärade tystnaden i väntrum till olika mottagningar.

Öka trivseln med rätt musik och skyltmiljö

Med en rätt designad musik- och bakgrundsmiljö får du kunder och gäster att snabbare känna sig trygga och välkomna. Det ökar trivseln och ger ditt företag ett bättre intryck. Med en aktiv digital skyltning i större allmänna utrymmen kan du dessutom fånga deras intresse för kommande evenemang, kampanjer, tävlingar när de befinner sig i en mottaglig stämning. Rätt designad musik skapar en känsla av komfort, välbefinnande som lockar till återbesök.

Aktiv musik- och miljödesign

Vi designar er musikmiljö och digitala skyltning efter era önskemål och platsens förutsättningar. Allt för att kunder och klienter ska känna sig välkomna och finna sig tillrätta snabbare och få en positiv upplevelse.

Lämna allt det praktiska åt oss: 

  • val av musik, genre, låtar och rätt mixning
  • leverans och installation av teknisk utrustning
  • nödvändiga uppdateringar av programvara och utrustning
  • licenshantering, bevakning av rättigheter och kontakter med licensgivarna

Kort sagt tar vi hand om den dagliga skötseln för att allt ska flyta problemfritt.

Ta kontakt med en av våra specialister så berättar vi mer.